PERCHEZIȚII ÎN BAIA MARE – Aproape 2.000 de pachete cu țigări de contrabandă, găsite în casa unei băimărence

0
229

PERCHEZIȚII ÎN BAIA MARE  Ieri, 26 aprilie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la un imobil situat în zona Pieţei Izvoare, din Baia Mare.

Acolo existau indicii că se depozitează ţigări provenite din contrabandă.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

A fost vizată o femeie de 45 de ani, din Baia Mare. Ea era bănuită că ar fi implicată în activităţi de colectare, transport, depozitare şi comercializare ilicită a produselor din tutun.

În urma percheziției, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 1.960 pachete cu ţigări nemarcate corespunzător. Valoarea ţigărilor se ridică la suma de 23.520 de lei.

Totodată, poliţiştii au ridicat 9.700 de lei, despre care există indicii temeinice că ar proveni din activităţi de contrabandă, precum şi bunuri de natură a proba activitatea comercială ilicită desfăşurată de aceasta.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea procurorului, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerii acestora la răspundere penală.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.