PERCHEZIŢII ÎN BAIA MARE: 2 persoane, bănuite de contrabandă, reţinute de poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice

0
796

PERCHEZIŢII ÎN BAIA MARE: Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au reţinut două persoane. Acestea sunt bănuite că ar fi implicate în activităţi infracţionale de contrabandă. Polițiștii au confiscat 10.000 de ţigarete şi înscrisuri, în urma a trei percheziții domiciliare efectuate ieri.

 În 13 martie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară. Este vorba despre percheziții la persoane bănuite că ar fi implicate în activităţi de colectare, transport, depozitare şi comercializare ilicită a produselor din tutun. Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare.

Au fost vizaţi o femeie de 34 de ani şi un bărbat de 37 de ani, ambii domiciliaţi în Baia Mare. Aceștia sunt bănuiţi că în perioada 05 februarie – 13 martie, ar fi comercializat pe străzile şi în pieţele de pe raza municipiului ţigări de contrabandă.

Perchezițiile au fost realizate la imobile din municipiul Baia Mare şi din oraşul Baia Sprie. În urma perchezițiilor, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 10.000 de ţigarete de contrabandă. Valoarea acestora este de aproximativ 6 000 de lei. Au fost ridicate și înscrisuri de natură a proba activitatea comercială ilicită cu produse din contrabandă.

În baza probatoriului administrat poliţiştii au dispus reţinerea celor două persoane urmând ca acestea să fie prezentate Judecătoriei Baia Mare cu propunere de arestare preventivă. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerii acestora la răspundere penală.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.