PENTRU UN NOU SEZON ALĂTURI DE MINAUR – Andrei Popescu revine acasă 

0
239

PENTRU UN NOU SEZON ALĂTURI DE MINAUR Seria transferurilor pentru lotul masculin continuă la Clubul Sportiv Minaur. Andrei Popescu, fost jucător al HCM Minaur, desemnat de ProSport în 2016 cel mai bun jucător al etapei a 9-a în Liga Zimbrilor la handbal masculin, se întoarce acasă (pentru a treia oară) pentru un nou sezon alături de Minaur, după o pauză de un an, timp în care a jucat pentru HC Vaslui.

“Sunt bucuros pentru că revin la Minaur, echipa la care am avut cele mai mari performanțe din carieră, echipa din orașul meu natal.

Loading...

Sunt nerăbdător să evoluez din nou în fața propriilor suporteri, care în trecut ne-au împins spre victorii și ne-au fost alături în momentele dificile. Sper ca în sezonul viitor să ne îndeplinim obiectivele, iar suporterii să fie al 8-lea jucător.” spune Adrian Popescu.

“Pe langa cei doi centri, tineri și foarte talentați care îi aveam, ne-am gândit că avem nevoie de un centru care să fie în momentele grele foarte disciplinat din punct de vedere tactic, lucru pe care Andrei îl poate face foarte bine.

Este deja un jucător cu ani buni petrecuți în Liga Națională, deci putem spune că are și experiența de care avem nevoie. În plus, a avut un an foarte bun la Vaslui, în câteva rânduri făcând parte si din <echipa etapei>, rămâne doar să sperăm că va continua evoluţiile bune şi sezonul viitor. Succes!”, spune Raul Fotonea, antrenor CS Minaur.

sursa minaur.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.