PENTRU SLUJBA DE ÎNVIERE – Lumina Sfântă de la Ierusalim va ajunge în Maramureş pentru a noua oară

0
464

PENTRU SLUJBA DE ÎNVIERE Sfânta Lumină, luată de pe Sfântul Mormânt de la Ierusalim, va ajunge pentru a noua oară şi în Eparhia noastră. Datorită sprijinului ing. Mircea Leţiu, fost membru în Adunarea Eparhială a Episcopiei Ortodoxe a Maramureşului şi Sătmarului.

Întrucât Aeroportul din Baia Mare este în faza lucrărilor de reorganizare, Sfânta Lumină va fi adusă de o delegaţie eparhială, sâmbătă, 7 aprilie, în jurul orei 21.30 la Cluj-Napoca, În jurul orei 22.15 destinaţia finală va fi Aeroportul din Satu Mare.

Protopopii, preoţii si monahii o vor primi la Aeroportul din Satu Mare. Apoi o vor oferi credincioşilor participanţi la Slujba Învierii, ce va fi săvârşită în bisericile şi mănăstirile din Eparhie.

Sfânta Lumină va fi adusă la Catedrala Episcopală “Sfânta Treime” din Baia Mare în jurul orei 23,30. Pentru doritorii din Protopopiatele Lăpuş şi Vişeu, Sfânta Lumină se poate primi la Aeroportul din Cluj-Napoca, după ora 21,30.

De la Satu Mare, la fel ca în anul precedent, Sfânta Lumină va fi preluată de delegaţii din Slovacia, Ungaria şi Austria ş.a.

Biroul de presă al Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureşului şi Sătmarului

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.