PENTRU SIGURANŢA RUTIERĂ – Peste 40 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de circa 7.000 de lei, aplicate de poliţiştii rutieri băimăreni

0
127
Sursă foto: http://www.ziuaconstanta.ro/

PENTRU SIGURANŢA RUTIERĂ  Poliţiştii maramureşeni au continuat marţi, 07 martie, activităţile de monitorizare a traficului rutier pe drumurile publice din judeţ, în vederea creşterii gradului de siguranţă rutieră.

 PENTRU SIGURANŢA RUTIERĂ  Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere soldate cu rănirea pietonilor.

Astfel, poliţiştii au urmărit atât depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor cât şi identificarea pietonilor care se angajează în traversări neregulamentare prin locuri nepermise şi fără să se asigure.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii băimăreni au aplicat 43 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 7000 de lei, şi au reţinut 2 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare.

Controale în trafic au fost efectuate şi pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii au urmărit prevenirea şi combaterea transportului ilegal de persoane.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 7000 de lei.

De asemenea, poliţiştii sigheteni au reţinut 2 permise de conducere şi au retras 5 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din Şomcuta Mare au acţionat împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român Maramureş pentru depistarea şi sancţionarea şoferilor care se deplasează cu autovehicule fără respectarea normelor tehnice în vigoare.

Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 1000 de lei şi au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii îi îndrumă pe particvipanţii la trafic să respecte cu stricteţe regulile de circulaţie pe drumurile publice şi le urează drum bun, în siguranţă!

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.