PENTRU SĂNĂTATE – Luați doar o lingură din acest amestec, care vă ferește de gripă și răceală toată iarna

0
467

Gustoasă și utilă este cea mai scurtă definiție pe care o putem oferi pentru această combinație de miere cu susan, amestec care de altfel va ține departe răceala și gripa pe parcursul întregii ierni.

Semințele de susan sunt utilizate pentru fabricarea de tahini și este considerată un produs necesar în orice dietă. Cei mai mulți agenți terapeutici îl recomandă să luăm o dată de dimineață.

Pentru un efect mai bun, se recomandă să fie ingerat pe stomacul gol. Tahini este o sursă perfectă de vitamine și minerale. Este bogată în fier, magneziu, calciu, mangan, cupru, fosfor. Conține mulți acizi omega-3 și omega-6 grași. Conține din abundență vitamine – din grupul E, A și B. Produsul este, de asemenea, o mare sursă de aminoacizi esențiali.

La ce ajută?
Susanul și mierea combinate sprijină perfect sistemul imunitar, ajută la consolidarea sistemului musculo-scheletic, stimulează activitatea mentală, rezistența fizică. Tratează constipația, ajută cu bolile de stomac. în plus ajută la reducerea poftei de dulce. Se recomandă pentru colită, gastrită și ulcer.

Rețetă pentru a face miere cu susan (tahini)
Rețetă este simplu de implementat. Se ia o lingură de miere și se adaugă o lingură de tahini. Amestecați energic până când mestecul similar seamănă cu o halva.

informatiazilei.ro

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.