PENTRU ÎNREGISTRĂRI NELEGALE, INCOMPLETE ȘI NECERTIFICATE – Încă o cerere depusă de Cătălin Cherecheş la CEDO a fost acceptată

1
2327

PENTRU ÎNREGISTRĂRI NELEGALE CEDO i-a acceptat primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheş a două cerere, după cea din octombrie 2016 privitoare la acţiunile procurorilor DNA, scrie clujust.ro


PENTRU ÎNREGISTRĂRI NELEGALE Prin a două cerere, Cherecheş a atacat decizia judecătorului de camera preliminară pe motiv că s-ar fi acceptat înregistrări nelegale, incomplete şi necertificate.

Este vorba de înregistrările efectuate de denunţătorul Cristian Şpan cu telefonul mobil, asupra cărora Tribunalul Cluj a dispus efectuarea unei expertize de către Laboratorul de Expertize Cluj-Napoca pentru a se vedea dacă s-a intervenit asupra lor şi dacă corespund cu cele originale de pe telefon.

raspuns-cedo-pt-chereches-e1499093418675

„Curtea va examina cazul de îndată ce va fi posibil, pe baza informaţiilor şi documentelor pe care le-aţi furnizat. Procedura este în principiu scrisă şi nu trebuie să va prezentaţi personal decât la invitaţia Curţii. Orice decizie a Curţii va va fi adusă la cunoştinţă”, se arată în răspunsul de la CEDO.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Culmea justitiei e ca si Codruta a ajuns intr-o situatie asemanatoare,fiind inregistrata de colegi intr-o sedinta.Totul e pe modelul semeni vant , culegi furtuna si ea acum sare ca arsa afirmand ca inregistrarile sunt ilegale si sunt facute de infractori cica,in speta,de catre colegi tradatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.