PENTRU DEPĂŞIREA LIMITEI LEGALE DE VITEZĂ – 15 permise de conducere reţinute de poliţişti între Satulung şi Buciumi

0
433
foto http://bucurestifm.ro

PENTRU DEPĂŞIREA LIMITEI LEGALE DE VITEZĂ Poliţiştii rutieri maramureşeni sunt la datorie şi în acest weekend pentru siguranţa tuturor participanţilor la trafic.

Ei aplică cu fermitate prevederile legale în domeniul circulaţiei pe drumurile publice, pentru prevenirea eventualelor evenimente rutiere. Astfel, toţi cei care nu respectă normele rutiere riscă să fie aspru sancţionaţi.

Loading...

A fost şi cazul a 15 conducători auto depistaţi ieri pe DN 1C pe ruta Satulung – Buciumi care au rămas fără permisele de conducere pentru depăşirea limitei legale de viteză.

Totodată, poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu cei ai Formaţiunii Rutiere Şomcuta Mare, care au acţionat pentru combaterea excesului de viteză, au aplicat peste 60 de sancţiuni contravenţionale tuturor şoferilor grăbiţi. Valoarea sancţiunilor depăşeşte 40 000 de lei.

Sancţiuni au fost aplicate şi la Cavnic, unde poliţiştii au acţionat împreună cu reprezentanţii Registrului Auto Român Maramureş pentru verificarea autoturismelor din punct de vedere al eventualelor defecţiuni tehnice.

citeşte şi SE CREDEA LA FORMULA 1 – Șofer depistat cu 254 km/oră pe A1

Rezultatele s-au materializat în constatarea a 13 contravenţii, reţinerea unui permis de conducere şi a două certificate de înmatriculare.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

citeşte şi A SCĂPAT – Un șofer beat care a omorât un polițist nu va face nicio zi de închisoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.