PENTRU DEFĂIMARE – Donald Trump, dat în judecată cu puțin timp înainte de ceremonia de investire

0
229

PENTRU DEFĂIMARE  Summer Zervos, una dintre femeile care l-au acuzat pe președintele ales al Stalelor Unite, Donald Trump, de comportament sexual abuziv a intentat un proces împotriva lui. Femeia susține că Trump a făcut afirmații false și defăimătoare la adresa ei, ceea ce i-ar fi cauzat daune economice și emoționale, scrie presa internațională.

Fosta participantă la reality-show-ul de televiziune “The Apprentice” (Ucenicul) l-a acuzat pe Trump că, în urmă cu zece ani, a sărutat-o şi a atins-o împotriva voinţei sale într-o cameră de hotel. Donald Trump a negat acuzațiile, spunând că ”nu a invitat-o vreodată pe domnişoara Zervos în camera sa de hotel” şi că aceste ”evenimente nu au avut loc” niciodată, relatează Vocea.biz.

Marți, în cadrul unei conferințe de presă, avocata femeii, Gloria Allred, a declarat că Trump s-a folosit de faptul că este o personalitate de prim-plan ”pentru a o denigra pe domnişoara Zervos şi pe alte femei” şi pentru a le ”provoca daune în mod intenţionat”, și a anunțat că clienta ei l-a dat în judecată pentru defăimare.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.