PENTRU COMBATEREA INFRACȚIONALITĂȚII – ANAF a intensificat controalele la frontieră

0
130

PENTRU COMBATEREA INFRACȚIONALITĂȚII   Agenția Națională de Administrare Fiscalã, prin Direcția Generalã a Vãmilor, a intensificat în perioada 24 – 27 iulie 2017 controalele la frontierã, controalele în trafic, piețe, târguri și oboare, în vederea combaterii comerțului ilegal cu țigarete, produse cu regim special sau care pot aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectualã și traficului de droguri.

În urma acestor controale, efectuate de echipe mobile și echipe canine din cadrul Direcției Generale a Vãmilor, alãturi de inspectori vamali din cadrul direcțiilor regionale vamale  București, Brașov, Craiova, Cluj, Galați, Iași, Timișoara, au fost întocmite 50 de procese-verbale de constatare și sancționare a contravențiilor, au fost aplicate amenzi în valoare totalã de 325.490 lei și a fost înaintatã o sesizare penalã.

Au fost confiscate 269.520 bucati tigarete, 415 litri alcool, 4 autoturisme si  alte bunuri in valoare de 28.622 lei.

De asemenea, au fost reținute 41.199 articole susceptibile de a încãlca drepturi de proprietate intelectualã, în valoare de peste 130.000 de euro.

Printre categoriile de mãrfuri reținute se numãrã articole de îmbrãcãminte și încãlþãminte, precum și cosmetice, sub suspiciunea de piratare a mai multor mãrci.

Comunicat de presă ANAF

Citește și:

ZILE DE FOC ÎN MARAMUREȘ – Cod portocaliu şi Cod galben de caniculă începând de mâine, 1 august

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.