PENSIONARII MARAMUREȘENI NU VOR LA TRATAMENT – Dezinteres pentru biletele pe luna decembrie primite prin Casa de Pensii

0
461

Biletele de tratament acordate prin Casa de Pensii nu au avut trecere în această lună. Instituția a rămas cu aproape 100 de bilete nevalorificate, relatează MaraMedia.

Pe luna noiembrie, Casa Județeană de Pensii a avut doar o serie de bilete de tratament. Instituția a repartizat 342 de bilete și s-au valorificat 333, adică 97%.

”Pentru seria din decembrie, din păcate, din numărul de bilete alocate, 324, au fost repartizate și alocate 210, ceea ce înseamnă că am rămas cu peste 100 de bilete de tratament nevalorificate. Se pare că în această perioadă nu sunt la fel de mulți doritori, solicitanți pentru tratament”, a arătat directorul executiv al Casei Județeană de Pensii, Lucica Pop.

În evidențele Casei Județene de Pensii au fost înregistrați la sfârșitul lunii noiembrie 117.495 de pensionari. Dintre aceștia, peste 74.000 beneficiază de pensie pentru limită de vârstă, peste 1.500 de pensie anticipată, mai mult de 19.700 de pensie de invaliditate, peste 16.800 de pensie de urmaș, și peste 4.900 sunt pensionari agricultori. Directorul executiv al instituției, Lucica Pop, a precizat că nu vor fi probleme cu plata pensiilor pe luna decembrie.

 

Sursă info. 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.