PE ULTIMUL DRUM – Estera a fost înmormântată astăzi, sub privirile înlăcrimate a zeci de oameni. Criminalul, de negăsit

1
3809

PE ULTIMUL DRUM   Fetiţa mutilată şi ucisă în zona combinatului Cuprom din Baia Mare a fost înmormântată astăzi, 4 mai, la ora 12:00.

Fetița de cinci ani a fost ucisă cu sânge rece, luni seara, în Baia Mare. Copila provine dintr-o familie de romi.  Ea a fost descoperită de frații ei moartă și dezbrăcată de la brâu în jos, cu sânge în zona genitală și capul spart, aproape de fostul combinat Cuprom, într-o zonă transformată în latrină publică de oamenii fără ocupație din zonă.

Ca o nouă lovitură pentru părinții care și-au pierdut mezina, conducerea DGASPC Maramureș a anunțat începerea unei anchete pentru a stabili dacă aceștia pot fi acuzați de neglijență și în ce condiții trăiesc ceilalți frați minori.

Comunitatea băimăreană, şi nu numai, este revoltată de tragedia petrecută, şi ia atitudine pentru ca astfel de drame să nu se mai petreacă. Un prim pas este momentul de reculegere din această seară, la care sunt așteptați să participe toți băimărenii care doresc, de la mic la mare.

Începând cu ora 19.00, în Centrul Vechi din Baia Mare, un grup de baimareni se va aduna pentru un moment de reculegere in amintirea fetiţei ucise.

 

Sursă info și foto: Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. De ce trebuie sa ramana in continuare acel focar de … toate din cladirile fostului combinat Phoenix ? Cu acordul cui ? Ti-e sila cand treci prin zona, de murdaria, gunoaiele si modul in care (desi s-a curata de nenumerate ori) arata locul.
    Rusine celor care permit sa persiste acest focar de mizerie si NU NUMAI…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.