ACTUALIZARE/ PE LOC REPAUS! – Polițist local din Baia Sprie, filmat în timp ce dormea dus în mașina de serviciu

2
2280

PE LOC REPAUS!   Un polițist local din orașul Baia Sprie a fost filmat de un cetățean în timp ce lua mult prea în serios comanda „pe loc repaus!”. Angajatul primăriei, aflat în timpul programului de muncă, a tras cu mașina pe dreapta, și-a deschis ușa pentru aer curat și a început în forță ziua cu… un pui de somn.

Întreaga scenă s-a perecut într-o parcare din mijlocul orașului. Un cetățean din Baia Sprie a surprins întregul moment și, nevenindu-i parcă să creadă, s-a apropiat mai mult de polițist – atât de mult încât se poate vedea în imaginile video, publicate de vasiledale.ro, cât de relaxat dormea angajatul primăriei în mașina de serviciu.

Așteptând pensia” este mesajul cu care imaginile au fost publicate pe un site de socializare de cel care a surprins imaginile video.

Întrebat despre această situație, șeful Poliției Locale din Baia Sprie a declarat că nu știe despre ce este vorba și că nu a văzut imaginile.

Nu am văzut imaginile, deci nu pot să vă declar nimic. Trebuie să vedem cine le-a filmat, când le-a filmat şi apoi o să vedem ce facem”, a spus şeful Poliţiei Locale a Oraşului Baia Sprie, Grigore Pelecaci pentru Adevărul de Baia Mare.ro.

Partea bună este că, cel mai probabil, bărbatul s-a odihnit suficient pentru a apăra cetățenii de infractori și ilegalități.

 

Actualizare:

Polițistul local a fost suspendat din funcție în urma apariției materialelor cu acesta atât în presă cât și pe rețeaua de socializare Facebook. Primarul din Baia Sprie a publicat azi un comunicat de presă cu privire la acest caz. Potrivit acestuia, probabil cu această ocazie, va propune restructurarea și reorganizarea Poliției Locale din oraș.

Atitudinea agentului nu ne rerprezintă și de aceea s-a decis suspendarea lui din funcție și s-a sesizat Comisia de disciplină din cadrul Primăriei Baia Sprie pentru a cerceta situația. De asemenea, s-a solicitat Comisiei de disciplină un raport în urma investigației, iar în baza recomandărilor din raport se va lua o decizie în acest caz”, a declarat primarul din Baia Sprie, Birda Sebastian Alin.

 

Adrian Barbur/ ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Ce sa zic, bine face ca trage un pui de somn . Sa traga ca sa-i tina pe altii in lux la privat si sa fie vesnic nemultumiti …

  2. Mda … Relax … Majoritatea din locali, jandarmi, politisti rutieri cauta locuri ferite pt. trecerea timpului [ boschetzi, fabrici dezafectate ] … Problema semidoctului care a fost in[mort]alizat , este ca a fost pe domeniul public , facandu-si somnul de ,, frumusetze ,, … Ghinion ar spune Iohannis …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.