PE LISTA NEAGRĂ – Vama Petea, în fruntea listei cu cei mai lungi timpi de aşteptare pentru traversarea graniţei

2
254
foto portal sm

PE LISTA NEAGRĂ Vama Petea, din nou pe lista neagră! Vama se află în fruntea listei, din România, cu cei mai lungi timpi de aşteptare pentru traversarea graniţei.

La începutul acestui weekend, şoferii ce au ieşit din ţară prin Vama Petea au fost nevoiţi să aştepte peste 2 ore la rând, scrie Portal SM.

Loading...

Poliția de frontieră a lansat o aplicaţi on-line a care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.

Astfel, vineri, Vama Petea din Satu Mare a fost singura din țară marcată cu roșu, adică cu un timp de așteptare de peste 59 de minute.

O sătmăreancă a relatat pentru PortalSM că a stat peste 2 ore la coadă pentru a putea traversa granița.

Recomandarea polițiștilor de frontieră este ca, înainte să pornească la drum, șoferii să folosească aplicația online prin care pot vedea timpul de așteptare la trecerea graniței.

sursa info şi foto Portal SM

citeşte şi PROIECT MULT AȘTEPTAT DE BĂIMĂRENI – Amenajarea zonei Statuia Ostaşului Român – Liceul de Arte – Ştrand – Stadion Municipal

2 COMENTARII

  1. Cred ca un rol important il are si personalul de acolo, atat romanii cat si ungurii! Am nimerit de cateva ori in jurul orei 8, cred ca atunci se face schimbul. 10-15 min n-a trecut nicio masina. Asa de relaxati erau vamesii….

  2. asta crezi tu Borda , în primul rând e de vină toată societatea rom….scă (pt. că nu suntem în Schengen ) , iar să-i acuzi pe unguri … în primul rând noi mergem la ei și nu invers (e mai ușor să dăm vina pe alții în loc să ne facem temele și să intrăm în Schengen..).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.