Pardalian a fost prins in flagrant de jandarmerie. El vroia sa sparga doua cabine telefonice

0
83

Un echipaj de jandarmerie, aflat în patrulare pe Bulevardul Bucureşti din localitatea Baia Mare, a observat un bărbat care arunca peste gardul unei curţi diferite bunuri. La vederea jandarmilor, bărbatul a început să se agite, a luat-o la fugă dar a fost prins după aproximativ 10 metri.

Făptuitorul a observat în curtea unui imobilul situat pe Bulevardul Bucureşti mai multe cabine telefonice din profile de aluminiu. Tânărul a sărit peste gardul împrejmuitor, şi a spart două dintre cabinele telefonice pentru a sustrage profilele, urmând a le comercializa la centrele de colectare a fierului. Din cabinele sparte, făptuitorul a aruncat peste gard profilele rezultate, dar în acel moment a fost surprins de către jandarmi. Pentru acţiunile sale, Pardalian C., de 20 de ani, din Baia Mare este susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere, fapte prevăzute şi  pedepsite de art. 208, 209 alin. 1 lit. i şi art. 217 alin. 1, Cod Penal. Dosarul cu actele de constatare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria  Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Furt calificat şi port ilegal de cuţit

La sfârşitul săptămânii trecute, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş a fost sesizat telefonic despre faptul că dintr-un supermarket situat pe  strada George Coşbuc din localitatea Baia Mare, un bărbat a sustras mai multe produse. La faţa locului s-a deplasat cu operativitate un echipaj de jandarmerie care l-a identificat pe Ciprian G. de 23 de ani din Baia Mare, ce este susceptibil de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi port ilegal al cuţitului, fapte prevăzute şi  pedepsite de art. 208, 209 alin. 1 lit. e, Cod Penal şi art. 2 alin. 1 pct. 1, Legea 61/1991.

Tânărul şi-a umplut coşul cu produse alimentare şi mânecile hainei cu  o pereche de papuci de casă, un set de baterii şi o curea de piele. Ajuns la casele de marcat făptuitorul a achitat produsele alimentare din coş, dar a uitat de bunurile ascunse în mânecile hainei. La ieşirea din magazin a fost oprit de către personalul de pază al magazinului şi condus în camera de odihnă până la sosirea jandarmilor. La controlul corporal efectuat de jandarmi, asupra băiatului a fost găsit un cuţit cu lungimea de 27,5 cm, despre care a declarat că îl purta asupra lui pentru autoapărare. Dosarul cu actele de constatare întocmite a fost predat  Parchetului de pe lângă Judecătoria  Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.