PARCARE SUBTERANĂ BAIA MARE – Vezi când și unde încep lucrările de amenajare a primei parcări subterane din Baia Mare

4
3676

PARCARE SUBTERANĂ BAIA MARE  Centrul orașului va deveni șantier în lucru din primăvara lui 2020. Mai exact zona Pieței Revoluției, unde urmează să se realizeze prima parcare subterană din Baia Mare. Primarul Cătălin Cherecheș are în plan pentru următorii ani mai multe parcări supra și subterane pe raza municipiului Baia Mare, prima urmând să fie amenajată în Piața Revoluției.

Aceasta ar urma să asigure 400 de locuri de parcare și ar degaja circulația rutieră și ar rezolva și problema parcărilor din această zonă.

În primăvară vom săpa cinci metri în subteran toată Piața Revoluției și se va face o parcare de 400 de locuri”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

În acest moment se lucrează la consolidarea statuii minerului, care a fost amplasată în anii 60 în Piața Revoluției fără fundație. Se intervine cu lucrări de stabilizare, urmând ca și statuia să fie reabilitată.

Lucrările au început deja, s-a făcut expertiza tehnică, s-au constatat și -au luat măsurile de siguranță care trebuie făcute, respectiv ce tip de lucrări trebuie executate acolo. În aproximativ o lună de zile, până în 15 noiembrie, trebuie să fie gata”, a mai spus primarul municipiului Baia Mare.

Valoarea estimată a lucrărilor de reabilitare și stabilizare se ridică la aproximativ 15 mii de euro.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

    • Ai rabdare! Parcurile imdusteiale sunt gata, cele trei aquaparcuri la fel, acum urmeaza sa vopseasca statuia, cu 15000€, apoi urmeaza parcarea ta.

  1. Lipsesc investitorii si locurile noi de munca.Recent o fabrica din Tautii Magheraus,unde lucreaza foarte multi baimareni,a dat afara doar intr-o zi 100 de muncitori,platiti cu salariul minim.Cei ramasi au fost obligati sa semneze ca sunt de acord sa nu lucreze in ziua de vineri,astfel incat muncitorul baimarean nu mai este numai sambatar,ci si somer pe ziua de vineri.Unde e Parcul Industrial?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.