PARC INDUSTRIAL BAIA MARE – Noi demersuri pentru dezvoltarea Parcului Industrial și a Centrului Sportiv Metropolitan: stadion cu 10.000 de locuri și sală de 5.000 de locuri

0
1882
Foto: Google Maps

Printre proiectele importante de pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului local Baia Mare de joi, 11 iulie 2019, s-a numărat proiectul care prevede schimbarea limitei administrativ – teritoriale cu Recea. Acest proiect este unul important pentru realizarea Parcului Industrial și a unui Centru Sportiv Metropolitan care ar urma să aibă un stadion de 10.000 de locuri, respectiv o sală cu 5.000 de locuri.

Aleșii locali au aprobat acest proiect inițiat de primarul Cătălin Cherecheș, urmând să fie efectuate demersurile legale cu privire la modificarea limitelor administrativ – teritoriale dintre Baia Mare și Recea.

Poate cel mai important proiect astăzi este cel privind efectuarea demersurilor de modificare a liniei administrativ-teritoriale cu comuna Recea. Vorbim aici de aproximativ 50 de hectare de teren în partea stângă și partea dreaptă a arterei de intrare în municipiul Baia Mare, cea care se continuă în bulevardul București. În această zonă, într-un parteneriat cu Consiliul Județean, dar și cu cei de la Compania Națională de Investiții, urmează să dezvoltăm pe o parte funcțiunile sportive, pe cealaltă parte să fie zona de intrare în viitorul parc industrial al municipiului Baia Mare, care va cuprinde companiile pe care astăzi le avem deja funcționale: Aramis, ATP, Italsofa și încă câteva. Odată cu această intervenție a noastră, pe care suntem convinși că cei de la Recea o vor îmbrățișa, vom face și exproprierea acestor 50 de hectare care aparțin composesoratului Recea pentru a putea să dezvoltăm Sala Polivalentă de 5.000 de locuri, sala de antrenament de 1.000 de locuri și stadionul pe care îl avem în discuții împreună cu Consiliul Județean și Compania Națională de Investiții”, a spus Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.