PĂRĂSEȘTE ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ – Vasile Barbul și-a anunțat demisia de la Primăria Baia Mare

4
2117

PĂRĂSEȘTE ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ  Vasile Barbul a ales să își dea demisia din funcția de director general al Direcției Publice de Dezvoltare Publică din cadrul Primăriei Baia Mare. Acesta a făcut anunțul public pe pagina personală de pe rețeaua de socializare Facebook.

În mesajul publicat, Barbul a lăsat să se înțeleagă că renunță complet la administrația publică.

Am încheiat azi un capitol important din viața mea, am fost implicat în administrația locală mult mai mult timp decât am crezut că va fi atunci când, în 1996, am ajuns consilier local și apoi viceprimar 8 ani la rând.

Aș minți să spun ca imi pare rău, dar tot la fel de mult aș minți ascunzând faptul că nu m-am simțit confortabil în această postură niciodată. Azi sunt gata să o iau de la capăt și chiar dacă nu va fi deloc ușor, nu mi-e frică să lucrez orice.

Le mulțumesc colegilor și colaboratorilor sinceri și onești pt anii petrecuți împreună. Să auzim numai de bine!!”, a spus acesta.

ActualMM

Sursă foto.

 

Citește și: http://actualmm.ro/s-a-ales-cu-dosar-penal-baimarean-cercetat-pentru-comiterea-de-infractiuni-la-regimul-circulatiei-pe-drumurile-publice/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

  1. Domunule Zetea, nu-l luati la Judet ? Sa ne scapati la ”dezvoltare” de doamna doctor de Baia Sprie ca zau ca nu-i nimic de capul ei.

    • Stai sa vedem unde merge si poate o sa aflam in ce echipa a jucat.Era nevoie de o alta viziune si de un alt suflu.Sper ca primarul sa aiba mana buna in a-i alege un inlocuitor si sa nu puna vreun pampalau.

  2. Asta nu e tipul care receptiona cu sarg lucrarile executate jalnic?Bordurile,constructiile si aleile din Parcul Mara,care dupa o mare investitie au necesitat sa fie din nou reabilitate,reprezinta cartea lui de vizita sau exemplul concret cum sa toci aiurea banii comunitatii cu iresponsabilitate.In schimb acum se pun borduri bune dar se distrug cu utilajele de deszapezire,incat e tot aia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.