PANICĂ – Verificări la o şcoală din Câmpina după ce unii elevi au primit biscuiţi cu data de expirare modificată

0
209

Comisarii Protecţiei Consumatorilor Prahova fac, joi, verificări la o şcoală din Câmpina şi la una dintre firmele care distribuie produse în cadrul programului „Lapte şi corn”, după ce mai mulţi elevi au primit pachete de biscuiţi a căror dată de expirare fusese modificată.

Loading...

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor Prahova fac verificări la Şcoala Centrală din municipiul Câmpina şi la firma Voipan, care distribuie produse în cadrul programului „Lapte şi corn” în judeţ, după ce, joi, mai mulţi elevi ai unităţii de învăţământ au primit biscuiţi care aveau data de expirare 15 octombrie 2015, iar anul fusese modificat cu un marker negru, 5 fiind transformat în 6.

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Prahova, Corneliu Buzu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, până în prezent, a fost descoperit în şcoală un pachet considerat „probă martor”, care a fost ridicat, iar comisarii se află la sediul firmei care distribuie produsele de panificaţie în cadrul programului „Lapte şi corn”.

„Până acum a fost descoperit un pachet de biscuiţi a cărui dată de expirare pare a fi modificată. Colegii mei sunt acum la producător, pentru verificări”, a spus şeful CJPC Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.