PANICĂ ÎNTR-UN LOCAL DIN SATU MARE – Un „recuperator de credite” și-a scos pistolul și a amenințat că trage focuri de armă

2
847

PANICĂ ÎNTR-UN LOCAL DIN SATU MARE   Panică într-un local din Satu Mare. Un albanez a scos pistolul şi a ameninţat că trage focuri de armă. Totul s-a întâmplat la un local din zona gării, apelul fiind dat la 112 în jurul orei 2:00, potrivit PortalSM.

Un albanez de 29 de ani a scos un pistol pentru a-l intimida pe un bărbat. Potrivit unor surse, acesta este un “recuperator de credite”.

În urma apelului la 112, la faţa locului a ajuns un echipaj de Poliţie care l-a dus pe bărbat la secţia de poliţie pentru declaraţii.

Potrivit poliţiştilor, pistolul era unul de tip airsoft şi nu necesită nciun fel de autrizare, însă tot l-au amendat pe albanez cu 200 de lei pentru comportamentul său.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. doar 200 de lei amenda? . foarte putin, ori sunt pe o mana cu ei ori coruptia e prea mare in ROMANIA. Din moment ce a amenintat cu pistolul nu conteaza ce fel de pistol e daca ai nevoie sau nu de permis, din moment ce viata unei persoane este in pericol, ar trebui sanctionat chiar si cu inchisoare pentru tentativa de omor. dar in ziua de azi nici organele abilitate nu isi mai fac datoria sigurat au luat spaga , 200 de lei amenda sunt fix pix pentru el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.