ORBIT DE GELOZIE – Asistentă de la Ambulanța Satu Mare, bătută de către soțul polițist chiar în fața spitalului. VEZI VIDEO

0
1136

ORBIT DE GELOZIE   O asistentă medicală a fost bătută de soț la Ambulanța Satu Mare. Bărbatul, de profesie polițist, și-a ieșit din minți, după ce ar fi descoperit un număr de telefon necunoscut și i-a cerut soției explicații într-un mod brutal. Incidentul a fost suprins de un martor, iar imaginile au fost publicate pe Internet.

Incidentul a avut loc chiar în curtea Ambulanței din Satu Mare, scrie Gazeta de Nord-vest gazetanord-vest.ro. O asistentă medicală a fost agresată de soțul ei care este polițist în cadrul Inspectoratului de Poliție Satu Mare. Orbit de furie, bărbatul a fost filmat în timp ce-și agresa soția, pe care ar fi bănuit-o de infidelități. Femeia nu a putut da explicații despre un număr de telefon necunoscut pe care soțul i l-ar fi descoperit în agendă.

„Al cui e numărul de telefon?” a întrebat furios bărbatul.

În imagini se vede cum soții se ceartă în apropierea unei ambulanțe. Polițistul Raul Mona ar încerca să-i smulgă telefonul din mână. Femeia este imobilizată și apoi trântită la pământ. Mai apoi, asistenta medicală a fugit după soțul ei care s-ar fi ascuns în mașină.

Conducerea Serviciului de Ambulanță din Satu Mare a demarat o anchetă în urma incidentului.

Pe 13.08.2017, în jurul orelor 18 :30, numitul Mona Raul, politist, soțul angajatei noastre, asistent medical, a intrat în incinta Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, în ținuta de serviciu (polițist) și a avut o altercație cu soția sa în garajul și curtea SAJ Satu Mare. Menționez că asistenta medicală Mona Teodora se afla în timpul serviciului. Managerul SAJ Satu Mare, d-na Opriș Gabriela, a dispus formarea unei comisii de cercetare administrativă pentru a stabili condițiile în care a avut loc acest eveniment”, se arată în comunicatul emis de Serviciul de Ambulanță Satu Mare.

De asemenea, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare a efectuează o anchetă.

S-au dispus verificări pentru că nu este normal un astfel de comportament. Poate aduce prejudicii de imagine instituției și,  în funcție de rezultat,  se vor dispune măsuri disciplinare”, a declarat, pentru Libertatea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

Polițiștii spun că asistenta nu a depus o plângere împotriva soțului ei, în urma agresiunii, așa că nu poate fi vorba despre un caz penal.

Sură info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.