ORAȘ DIN MARAMUREȘ “COTROPIT” DE TURIȘTI – Localnicii abia fac față numărului mare de vizitatori

9
8132
Obiectiv atins. Stațiunea Turistică Borșa este plină de turiști. După o promovare turistică continuă timp de trei ani, Borșa a redevenit o atracție turistică atât la nivel național, cât și la nivel internațional.

Totul a început în toamna anului 2013 cu participarea Primăriei Orașului Borșa la târgurile de turism din Polonia, Cehia si Slovacia, arată reprezentanții administrației locale. Apoi s-a continuat cu Info Trip-ul din Borșa din octombrie 2014. În 2015, alaturi de Agenția de Turism Nord Travel din Borșa s-a prezentat oferta turistică a stațiunii la Targurile de Turism din București, Cluj, Constanța, Iași și Baia Mare.

„În 2016, la invitația Consiliului Județean Maramureș am prezentat tradițiile si obiceiurile din Borșa la Evenimentul Crăciun în Maramureș. În 2017, la invitația Consiliului Județean Maramureș si a Ministerului Turismului din România am fost prezenți cu oferta turistică a Borșei la Târgul de Turism din Viena. Toate acestea, plus faptul că din 2015 Borșa are si un Centru Național de Informare Turistică, a dus la o promovare turistică agresivă care a culminat in această minivacanță de Rusalii cu „cotropirea” Borșei de către turiști din toate colțurile României”, arată reprezentanții Primăriei Borșa.
 
Turiștii care au ajuns zilele acestea în Borșa sunt atât din alte orașe ale țării, cât și din diferite colțuri ale lumii.
 
ActualMM
Sursă info și foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

9 COMENTARII

  1. Din cate vad turistii fac, cale intoarsa dupa ce dau de drumul moisei borşa. Zici ca esti in afganistan cand ajungi pe acel drum. Ne rupem masinile in doua acolo. Ma intreb pana cand mai rezistam ca sa fim dusi cu zaharelul.

  2. Sigur ca da,de asta suntem asa de jos in clasamentul veniturilor din turism ca duduie turismul promovat de întâiul PSD-ist.Doar lauda mare.Dar pentru dezvoltarea industriala si atragerea de investitori de ce nu avem vreun premiant? Tautii Magheraus si Farcasa ce mai misca,in rest suntem la pământ.

  3. Mi-a fost teamă ca nu vine cineva cu lipsa parcurilor industriale. Din fericire ghiță nu a uitat de acest lucru. Sonia, nu e trist ca nu mai au păduri măcar ghiță poate să facă acolo parcuri industriale. 🙂

    • Nu stiam ca de asta defriseaza astia in draci sa facă loc pentru parcuri industriale.Dar de parcări o fi auzit?Ce se mai aude de scoala de echitatie Ciceu-Zetea?

  4. Sa le fie rusine autoritatilor din Borsa, saptamana trecuta pe drumul din oras mi-am distrus toba de esapament (multumita craterelor), trebuiau sa puna un indicator rutier prin care accesul sa fie permis doar cu tractorul sau cu tancul, bata-va Dumnezeu de nenorociti, sa va fie rusine, si inca va mai laudati ca aveti turisti si ce tari santeti, atunci sa mai aveti vizitatori cand va faceti drumurile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.