OPERAȚIUNEA „SCUT 2017” – ANAF intensifică controalele la frontiere, în trafic, piețe, târguri și oboare pentru combaterea traficului cu țigări

0
210

OPERAȚIUNEA „SCUT 2017”   ANAF a declanşat „Operaţiunea Scut”, pentru combaterea traficului ilicit la frontierele U.E. Începând cu data de 5 februarie 2017 s-au intensificat controalele la frontieră, controalele în trafic, pieţe, târguri şi oboare, în vederea eliminării ţigaretelor provenite din trafic ilicit.

Principalele pârghii de control, pe lângă intensificarea controlului la frontieră, vor fi controalele cu echipe canine şi controalele efectuate de echipele mobile ale Directiei Generale a Vămilor din cadrul ANAF, reactivate în luna ianuarie 2017, se arată într-un comunicat al ANAF.

În cadrul acestei operaţiuni, Direcţia Generală a Vămilor va beneficia şi de sprijinul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală şi al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

Citește și DESCINDERI – Percheziţii la un grup de traficanţi de droguri din Reşiţa

Combaterea traficului ilicit cu ţigarete reprezintă o prioritate a A.N.A.F, ţinta fiind reducerea traficului ilicit cu ţigarete până la nivelul mediei din cadrul U.E. La finalizarea „Operațiunii Scut 2017”, ANAF va transparentiza rezultatele.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.