O NOUĂ EXTRAGERE – Loteria bonurilor fiscale aferentă lunii octombrie are loc în 20 noiembrie

0
133

O NOUĂ EXTRAGERE Extragerea bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 31 octombrie 2016 este programată pentru duminică, 20 noiembrie. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

O NOUĂ EXTRAGERE Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 20 noiembrie, va fi organizată prima etapă, care va consta din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare.

După centralizare, dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

Extragerea va avea două etape:

– etapa I: va fi extrasă bila pentru determinarea zilei bonurilor câștigătoare, cu numere de la 1 la 31;
– etapa II: vor fi extrase 3 bile pentru determinarea valorii bonurilor câștigătoare.

Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine).

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câștigătoare, acestea vor fi centralizate și transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în „Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale”, respectiv pentru verificarea autenticității bonurilor fiscale câștigătoare de către Direcția Generală Antifraudă Fiscală.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.