O HĂRȚUIA DE MAI MULTE ORI PE ZI – O fetiță de 9 ani a rămas însărcinată după ce a fost violată de către tatăl vitreg

0
845

O HĂRȚUIA DE MAI MULTE ORI PE ZI  O fată în vârstă de doar nouă ani a rămas însărcinată, după ce a fost violată de tatăl ei vitreg. Fata era agresată și hărțuită sexual de mai multe ori pe zi, însă totul a ieșit la iveală abia atunci când sarcina a devenit vizibilă, relatează Daily Mail.

Cazul șocant a avut loc într-o regiune din centrul Peru. Mama fetiței de nouă ani nu avea nici cea mai mică idee despre abuzurile la care era supusă aceasta. A văzut însă că aceasta începe să aibă o burtă tot mai mare, așa că a mers cu ea la doctor. A aflat că fiica ei este însărcinată în luna a cincea – o sarcină prea avansată pentru a face avort.

Femeia, numită Lina Violeta Julca Rios, a afirmat imediat că tatăl copilului este partenerul ei, un bărbat în vârstă de 30 de ani, numit Elmer Sergio Chambergo Tapia. Acesta din urmă a fugit după ce a ieșit la iveală că o viola pe micuță.

Femeia a mers la poliție, unde a depus o plângere împotriva lui. Acolo, fata de nouă ani a povestit că era abuzată și violată chiar de mai multe ori pe zi.

Acum, mama ei a cerut ca statul să-i acorde ajutor financiar pentru a primi consiliere psihologică în lunile care vor urma. Totodată, autoritățile încearcă să dea de urma bărbatului.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.