NUMEROLOGIE – Cum afli cifra personală pentru 2016 şi cum îţi va merge în noul an

3
16788

Numerologia, domeniu conform căruia numerele care au o semnificaţie aparte pentru fiecare persoană emană o energie care ne influenţează viaţa, anunţă ce va însemna anul 2016 pentru fiecare dintre noi.

Michelle Buchanan de la Daily Mail spune că, potrivit numerologiei, viaţa fiecărei persoane este împărţită în cicluri de câte 9 ani, care încep din clipa în care ne naştem şi se termină în clipa morţii. Fiecare an din cei 9 dintr-un ciclu este caracterizat de o anumită temă, care va determina experienţele de care are parte fiecare persoană.

Cum aflăm care este numărul anului nostru personal pentru 2016

Pentru a afla unde anume în ciclul de 9 ani se va încadra pentru noi anul 2016, trebuie să calculăm mai întâi care este numărul anului nostru personal. Pentru asta, trebuie să facem acest calcul: adunăm unităţile anului 2016 cu unităţile zilei şi lunii în care ne-am născut. De exemplu, dacă ne-am născut pe 11 decembrie, trebuie să calculăm: 1+1+1+2+2+0+1+6=14. Dacă am obţinut un număr format din două unităţi, trebuie să le adunăm şi să obţinem în final unul format dintr-o singură cifră, de exemplu 1+4=5. Acesta este numărul anului nostru personal.

Cei pentru care 2016 este anul personal numărul 1

Acest an înseamnă noi provocări, oportunităţi de care trebuie să profite şi multă energie şi idei noi. Este un an foarte bun pentru orice lucru îşi propun: dezvoltare personală, carieră sau pierdere în greutate. 2016 va fi anul lor, al celor pentru care acesta an reprezintă anul 1 ca an personal, cu condiţia să ţină cont şi de nevoile lor.

Numărul 2 ca an personal

Va fi un an foarte liniştit, în care aparent nu se va întâmpla nimic important, dar de fapt lucrurile se vor consolida, se vor stabiliza. Trebuie multă răbdare, pentru că totul se întâmplă „în culise”. Va fi un an foarte bun pe plan sentimental, cei singuri vor cunoaşte oameni de care se vor apropia, iar cei care au un partener vor întări şi mai mult relaţia.

Numărul 3

Anul 2016 va fi un an unde se vor vedea în sfârşit rezultatele muncii depuse în anii anteriori. Va fi nevoie de un efort suplimentar, dar succesul va fi garantat dacă ne organizăm bine şi suntem cu picioarele pe pământ. Anul 3 este ideal pentru viaţa socială, pentru a face noi prieteni şi a relua legătura cu vechile cunoştinţe. Pe lângă multă muncă, anul acesta va însemna şi multă distracţie şi veselie alături de cei dragi.

Numărul 4

Pentru cei care vor depune efort serios, anul 2016 va duce la rezultate bune pe termen lung pentru carieră şi tot ce ţine de muncă. Poate vom învăţa ceva nou pentru obţine rezultate mai bune sau pentru a ne dezvolta potenţialul. Este o perioadă bună pentru planuri de viitor şi pentru a face primii paşi în direcţia dorită.

Numărul 5

Anul 2016 va fi unul foarte dinamic, plin de schimbări care se vor manifesta sub mai multe forme. Poate fi vorba de o schimbare a stilul de viaţă, a locului de muncă sau a reşedinţei, important este să profităm de oportunităţi şi să renunţăm la vechea rutină. Mare atenţie însă, pentru că va exista ispita abuzurilor de mâncare, alcool sau sex, deci secretul este moderaţia şi autodisciplina.

Numărul 6

Anul 2016 va fi un an în care vom deveni ajutorul, sprijinul celor din jur. Poate vom avea grijă de o rudă bătrână, de un copil sau un prieten bolnav. Evident, vor apărea resentimente şi impresia de sacrificiu, dar trebuie răbdare, pentru că asta va fi doar ceva temporar. Relaţiile de dragoste vor deveni mai profunde, iar cei singuri vor descoperi iubirea. În schimb, relaţiile instabile se vor rupe.

Numărul 7

Acesta va fi anul ideal pentru dezvoltare personală, introspecţie şi evoluţie pe plan spiritual. Vom înţelege mai bine cine suntem şi ce ne dorim de la viaţă. De aceea, anul 2016 va însemna căutarea unor răspunsuri, mai multă înţelepciune şi dezvoltare personală. Nu trebuie să căutăm o evoluţie profesională, ci să ne retragem puţin şi să medităm. Va fi de asemenea un an foarte bun pentru studiu şi pentru dezvoltarea unor abilităţi, mai ales legate de ştiinţă, calculatoare sau psihologie.

Numărul 8

Anul personal 8 în 2016 va însemna câştiguri financiare şi avansare în carieră, dar pentru alţii poate aduce pierderi serioase de bani sau cheltuieli foarte mari. Cei care au fost oameni serioşi şi muncitori în anii anteriori se vor bucura acum de recompense şi oportunităţi.

Numărul 9

Anul final din ciclul celor 9 ani va pune accentul pe pregătirea unui nou început şi finalizarea unor sarcini actuale. Acest an înseamnă renunţarea la lucrurile care ne fac rău: o relaţie neîmplinită, prieteni care nu sunt sinceri, un loc de muncă stresant sau un comportament nepotrivit. Va însemna deci curăţarea vieţii şi pregătirea unui nou început cât mai bun. În plus, toate eforturile noastre anterioare vor duce în sfârşit la rezultatul dorit.

 

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.