NU A ÎNTORS NICI UN SCAUN – Artistul băimărean Paul Panait nu i-a impresionat pe jurații de la Vocea României

0
993

NU A ÎNTORS NICI UN SCAUN  Un artist consacrat a avut curaj să urce vineri seara pe scena de la „Vocea României” (Pro TV). Este vorba despre Paul Panait, fostul solist al trupei „Gaz pe foc”.

Loading...

El a cântat din spatele perdelei, însă niciun scaun nu s-a întors. Juraţii l-au recunoscut apoi şi au regretat că nu i-au acordat o şansă.

Mă simt ciudat, amândoi cântăm şi nu consider că pot să-ţi zic eu ceva, dar, dacă tot sunt în scaunul ăsta, hai să continui. Mi s-a părut un exces de artificii vocale pe finalul fiecărei frazări. La un moment dat am obosit puţin şi aş fi vrut ca melodia să mă ducă puţin mai sus, spre actul trei. Mi s-a părut că a fost o melodie doar cu actul întâi şi doi”, i-a spus Tudor Chirilă.

„Paul, îţi mulţumim că ai venit şi să ne ierţi că nu am percutat”, i-a transmis Loredana. În culise, juraţii au recunoscut că nu e uşor să participi la acel concurs ca solist consacrat şi să concurezi cu persoane care poate urcă pentru prima dată pe o scenă. Chirilă chiar a mărturisit că el nu ar putea face niciodată ce a făcut Paul.

Eu n-aş putea să particip la Vocea României nici acum, nici acum 20 de ani. Frica mea de refuz… şi când eram mic, eu nu prea mă duceam la unele fete de teama de a fi refuzat. Orgoliul e foarte puternic. Dar poate că nu toată lumea e aşa şi mulţi o iau ca pe o experienţă”, a mai spus Chirilă.

Cred că nu e artist care să nu aibă momente de dezamăgire, în care să dea greş, să se simtă neînţeles sau neapreciat… aşa e în meseria asta”, a spus Smiley. Paul Panait, care în prezent e artist liber profesionist, a considerat totul ca pe o experienţă: „Dumnezeu are alte planuri pentru mine, mergem înainte”.

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.