NU E O GLUMĂ – Justin Bieber iși pregătește funerariile

0
421

NU E O GLUMĂ  Justin Bieber și-a șocat fanii cu noul său anunț. Acesta s-a apucat să își facă pregătirile pentru ziua în care va muri. El a început aceste demersuri după ce a fost devastat de moartea lui Prince și a lui David Bowie, de anul acesta.

Celebrul artist nu își pregătește doar planurile funerare, însă acesta caută și tehnologie avansată care îi vor permite să țină concerte holografice și după moarte. De asemenea, el a vorbit pentru a obține o piatră funerară care se încarcă cu energie solară pentru ca pe aceasta să fie rulate non-stop scene din viața lui.

O sursă apropiată a cântărețului, considerat idolul adolescenților din întreaga lume, a declarat pentru presa americană că fostul lui manager, mama acestuia Pattie Mallette, este extrem de îngrijorată de planurile fiului ei, care are doar 22 de ani, și care deja și-a protejat averea de 180 de milioane de dolari.

„La început, Pattie a râs de planul elaborat al lui Justin privind moștenirea averii sale și funeraliile lui, crezând că este iar vreun capriciu trecător de al lui. Însă, acum îi este destul de clar că Justin este foarte serios”, a declarat sursa. Mama acestuia este îngrijorată că în loc ca fiul ei să se gândească la viitor, el caută tehnologie modernă care poate fi folosită pentru a-i menține numele viu după moarte. „El vrea ca pe piatra funerară care se va încărca energie solară să ruleze scene din viața lui, pentru ca fanii Bieber să poate să fie extrem de apropiați de el când îi vizitează mormântul”, a mai adăugat sursa.

Justin a început și negocieri pentru o înțelegere care va permite ca după moartea sa o imagine de-a lui 3D să poată susțină concerte în locul lui. Bierber a devenit faimos la vârsta de 15 ani, iar de atunci cariera sa a fost un adevărat rollercoaster în ultimii șapte ani, incluzând albume nr 1 în topuri și turnee în întreaga lume, însă, de asemenea, a avut și numeroase probleme cu legea.

 

Sursă info.

Sursă foto.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.