NU A AVUT NOROC – Un hoț român a murit, în Italia, după ce a căzut de pe un acoperiș

0
420
Un român în vârstă de 30 de ani a murit, în oraşul italian Bolzano, după ce a căzut de pe acoperişul une clădiri. Acesta ar fi încercat să sară de pe o clădire pe alta, din motive încă necunoscute. Bărbatul ar fi încercat să intre într-un apartament pentru a-l jefui, relatează gazetaromaneasca.com.

Românul a căzut de pe acoperişul unei clădiri, de la o înălţime de aproximativ 20 de metri, relatează Libertatea. El încerca să sară pe un alt acoperiş, însă acest lucru i-a fost fatal, căci distanţa între cele două clădiri era mai mare de cinci metri. În cadrul anchetei, poliţiştii au descoperit că bărbatul se afla în stare de ebrietate şi cel mai probabil din acest motiv nu a estimat bine distanţa.

Totodată, nu este clar ce anume căuta bărbatul pe acoperiş, însă martorii spun că acesta a fost văzut pe acoperiş cu doar câteva minute înainte de incident. El ar fi încercat să intre într-un apartament pentru a-l jefui. Nu a reuşit, iar apoi a vrut să sară pe o altă clădire. A căzut însă peste o masă din faţa unui restaurant, unde cu puţin timp înainte acolo au luat masa mai mulţi oameni.

Poliţiştii au găsit în buzunarele bărbatului aproximativ 300 de euro, însă nicio persoană din apartamentele apropiate nu a declarat dispariţia unei sume de bani. Anchetatorii cred însă că acesta ar fi putut să fure aceşti bani în alte jafuri.

Loading...

Sursă info Libertatea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.