NU AVEA BULETINUL LA EA – Amendă de aproape 1800 de lei pentru o biciclistă

0
429

NU AVEA BULETINUL LA EA Amendă de aproape 1.800 de lei pentru o biciclistă din comuna suceveană Udeşti. Femeia a fost oprită de un echipaj al Poliţiei Rutiere în timp ce mergea la farmacie ca să cumpere medicamente pentru copilul ei, relatează Monitorul de Suceava.

Pentru că nu avea buletinul la ea, iar bicicleta nu avea sistem de iluminat, femeia s-a ales cu o amendă de 1740 de lei.

Cum sancţiunea înseamnă banii pe care femeia îi câştigă în două luni, aceasta s-a grăbit să profite de posibilitatea de a achita doar jumătate din sumă.

Vasilica Mirela Andrieş, din Udeşti, judeţul Suceava, a spus că bicicleta nici măcar nu era a ei. Primise un telefon de la o farmacistă, care a anunţat-o că a primit medicamentul pentru copilul său, şi s-a urcat pe bicicleta unei rude pentru a trage o fugă până la farmacie.

Ghinionul femeii a fost că la acea oră un echipaj al Biroului Rutier Suceava se afla într-un control pe DJ 208A, la Udeşti, care urmărea chiar prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi bicicliştii.

Femeia a plătit amenda imediat. Aceasta a mers la Primăria Udeşti şi a achitat deja 870 de lei, jumătate din amendă, beneficiind de posibilitatea de a plăti jumătate de sancţiune, conform legii, în cel mult 48 de ore de la constatare, relatează presa locală.

sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.