NOUL ZIMBRU AL CSM ȘTIINȚA – Angheluț Ailenei este noul membru al Comitetului Director Onorific al vicecampioanei României la rugby

0
502

NOUL ZIMBRU AL CSM ȘTIINȚA   Unul din punctele importante de pe ordinea de zi a ședinței Comitetului Director Onorific a fost acela de cooptare a unui nou membru, în persoana lui Angheluț Ailenei (fost component al zimbrilor la finalul anilor 80).

Născut în Maramureș pe data de 3 ianuarie 1967, tatăl actualului închizător Răzvan a început rugby-ul ca junior al Clubului Sportiv Universitatea Cluj, club sub culorile căruia a activat în perioada 1981-1986. Din 1986 și până în anul 1993 a evoluat pe posturile de taloner sau flanker pentru Știința Cemin Baia Mare izbutind eventul campionat-cupă în stagiunea 1989-1990.

Retras din activitate la vârsta de 26 de ani Angheluț Ailenei și-a canalizat întreaga atenție spre viața de familie respectiv latura profesională, fiind de profesie inginer, administrator, acționar la S.C.Impex Angmar S.R.L.

Până la revenirea oficială în familia zimbrilor (produsă după o pauză de 25 de ani), noul membru al Comitetului Director Onorific, a cochetat mai tot timpul cu vicecampioana României, fiind și membru fondator al Clubului Sportiv Florin Popovici respectiv Old Rugby Team România.

 

Sursă info și foto: Rugby Baia Mare / Alin Boțioc

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.