NOUL ȘEF AL DNA – Ministrul Justiției va anunța pe cine propune pentru postul de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție

0
182
Foto: Adevărul

NOUL ȘEF AL DNA   Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, ar putea face vineri anunţul legat de conducerea DNA, după ce cu o zi în urmă cei patru procurori care s-au înscris la concurs au susţinut interviul. Toader a afirmat de mai multe ori că este foarte posibil ca unul din cei patru candidaţi să fie propus pentru postul de procuror-şef al DNA, precum este şi foarte posibil ca niciunul să nu fie desemnat drept propunere.

La orele 12:00 sper că vom finaliza și vă vom prezenta rezultatele. Interviurile s-au desfășurat conform procedurii (…) Este posibil să desemnăm un candidat, după cum este posibil să nu desemnăm un candidat. Asta nu e o opțiunea a mea”, a declarat Tudorel Toader în această dimineață.

Cei patru candidaţi pentru postul de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) – procurorii DNA Marius Iacob, Florentina Mirică şi Elena Grecu şi Cristian Lazăr de la Parchetul instanţei supreme – au susţinut, joi, interviul cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Sursă info: Digi24.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.