NOU SCANDAL LA HOLLYWOOD – George Clooney, acuzat de complicitate la hărțuire sexuală și rasială

0
160

NOU SCANDAL LA HOLLYWOOD  Vanessa Marquez, una din actrițele din serialul „ER”, susține că a fost hărțuită pe platourile de filmare ale seriei NBC. George Clooney și alte vedete ale show-ului au făcut parte din oamenii care au trecut-o pe actriță pe o „listă neagră” pentru că s-a plâns de ce i se întâmpla.

Loading...

Vanessa Marquez a interpretat rolul asistentei Wendy Goldman în 27 de episoade ale seriei, între anii 1994 şi 1997. Actrița a susţinut pe Twitter că a fost hărţuită sexual şi rasial de unele dintre vedetele serialului. Actorul Eriq La Salle şi un cameraman ar fi încercat să o pipăie în părţile intime, iar actorii Anthony Edwards, Noah Wyle şi Julianna Margulies foloseau zilnic insulte cu caracter rasial atunci când i se adresau, potrivit agerpres.ro.

Dezvăluirile Vanessei vin după ce actrița a fost enervată de „ipocrizia” lui Clooney, care a luat poziţie în cazul abuzurilor sexuale comise de Harvey Weinstein.

George Clooney l-a condamnat pe mogulul Harvey Weinstein, spunând că acest tip de comportament este de neiertat, adăugând că „realitatea este că aceasta este o problemă adânc înrădăcinată în societatea noastră”.

Am luat masa, am fost împreună, am avut și divergențe. Dar pot să vă spun că n-am văzut niciodată vreun comportament neadecvat la el.” Într-un interviu recent, Clooney a făcut dezvăluiri despre Weinstein: „O grămadă de oameni pe care îi știu ar spune,” Da, Harvey este un câine „sau” Harvey a hărțuit fete„, dar din nou, acesta este un lucru foarte diferit. „Aceasta este hărțuire la un nivel foarte înalt. Nu este vorba doar despre Hollywood, ci despre noi toți – de fiecare dată când vedem pe cineva care folosește puterea și influența pentru a profita de pe urma altcuiva fără putere și influență și nu vorbești, este complice.”, a adăugat Geroge Clooney.

Citește continuarea, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.