NOI INFORMAŢII ÎN CAZUL TRIPLULUI ASASINAT DIN APA – Proba care l-ar fi ”înfundat” pe Răzvan Rentea

0
3134
foto vocea satmarenilor

NOI INFORMAŢII ÎN CAZUL TRIPLULUI ASASINAT DIN APA Noi informații apar în cazul triplului asasinat de la Apa. Procurorii au noi probe incriminatorii în ceea ce-l privește pe principalul suspect, Răzvan Rentea, fiul și nepotul victimelor.

Potrivit presasm.ro, proba care l-ar fi dat de gol pe Răzvan Rentea în fața procurorilor ar fi o filmare surprinsă de camerele de supraveghere din comuna Apa. Acolo unde s-a petrecut tragedia în seara zilei de 23 noiembrie.

Camerele ar fi surprins momentul în care fiul soților Gheorghe și Niculina Rentea, Răzvan Rentea, ar fi așteptat-o pe mama sa, care făcea naveta din Satu Mare.

Mai mult, se pare că acele camere de supraveghere ar mai fi surprins imagini care l-ar incrimina pe bărbatul care a fost deja arestat preventiv pentru 30 de zile.

Astfel, acesta ar scoate un obiect ce pare a fi unul cu elemente metalice din portiera mașinii, iar apoi și-ar fi făcut o cruce. Ulterior, ar fi pus din nou obiectul în portiera mașinii.

După ce a ajuns mama sa și a urcat în mașină, cei doi s-au deplasat spre domiciliul părinților și al bunicii.

În acest caz, judecătorii au decis arestarea lui Răzvan Mircea Rentea pentru 30 de zile, deși acesta neagă acuzațiile ce i se aduc.

Detalii despre caz cittţi AICI

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.