NICIODATĂ NU E PREA TÂRZIU – Un bărbat din Botoșani a fost dat dispărut după 18 ani. A plecat din spital și nu a mai revenit acasă

0
229
foto libertatea

NICIODATĂ NU E PREA TÂRZIU Un bărbat a fost dat dispărut după 18 ani. Cea care a alertat autoritățile a fost sora acestuia. Potrivit acesteia, bărbatul a dispărut în anul 1999 din spitalul unde era internat.

NICIODATĂ NU E PREA TÂRZIU Iacob Petru, acum în vârstă de 58 de ani, a dispărut pe 3 mai 1999 de la Spitalul Județean Botoșani, unde era internat și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent, scrie Libertatea.

Pe 25 mai 2017, la 18 ani de la dispariție, sora bărbatului, în vârstă de 68 de ani, a mers la Poliție și a povestit totul.

Potrivit botosaneanul.ro, bărbatul a fost internat în 1989 la Căminul de bătrâni Agafton unde a stat până în 1999 când a fost dus pentru o afecţiune medicală la Spitalul Judeţean. De acolo a plecat şi nu s-a mai întors.

Dispărutul locuieşte în satul Draxini, comuna Băluşeni, judeţul Botoşani. Botoşăneanul are înălțimea 1,60 m, greutatea aproximativ 70 de kg, părul brunet, ten deschis, ochi verzi şi prezintă deficienţe în vorbire.

citeşte şi ȘOC ÎN LUMEA FOTBALULUI – Cristiano Ronaldo, acuzat de fraudă. Acesta ar fi păcălit statul spaniol cu aproape 15 milioane de euro

Un caz asemănător a avut loc în 2014, tot în Botoșani. Un bătrân a anunțat dispariția fiului său după 16 ani.

sursa info şi foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.