NICI DE DATA ASTA – Știința Explorări Baia Mare a pierdut al patrulea meci consecutiv!

0
231

NICI DE DATA ASTA – După ce a fost învinsă pe rând de Craiova, Zalău și Steaua, echipa de volei CSM Știința Explorări Baia Mare și-a trecut în palmares încă un eșec, înregistrat în această seară, în Sala Sporturilor ”Lască Pană”, în fața formației Tricolorul LMV Ploiești. 

Fără îndoială, asistăm la cel mai slab început de campionat, pentru că nu ne amintim ca băimărenii să fi înregistrat patru înfrângeri la rând din tot atâtea meciuri disputate în noul sezon.

E adevărat că în primele patru etape a întâlnit poate cele mai puternice echipe din Divizia A1, dar asta nu schimbă prea mult situația dacă ne gândim că Explorări a evoluat de trei ori pe teren propriu.

52w5483311

În această seară scorul final a fost 1-3 (22-25, 25-19, 19-25, 22-25) într-o partidă în care băimărenii au evoluat ceva mai bine doar în setul al doilea.

În aceste condiții e limpede că obiectivul fixat nu mai poate fi îndeplinit, jucătorii și antrenorii trebuind să se mobilizeze serios ca să nu retrogradeze, nicidecum să termine în prima parte a clasamentului.

Formația ploieșteană este, alături de Steaua București, revelația acestui campionat, având patru victorii la rând. Nu trebuie să ne surprindă eșecul formației noastre dacă ne gândim că în acest sezon nu s-au realizat transferuri de valoare, ba s-au mai și pierdut câțiva titulari.

În schimb, Tricolorul Ploiești a transferat vara asta șapte jucători străini, iar dacă îl punem la socoteală și pe sârbul Vladan Aleksic, păstrat în lot, putem să ne facem o imagine despre forța echipei, care sigur va avea un cuvânt greu de spus în actuala ediție a campionatului.

Rămâne de văzut dacă decizia FRV de a permite folosirea unui număr nelimitat de jucătorii străini în prima divizie va avea efecte benefice în voleiul românesc, aflat de câteva decenii în colaps.

Partida din această seară a fost arbitrată de Tudor Pop (Cluj Napoca) și Daniel Hadade (Zalău), observator FRV, Ioan Buhățel (Dej).
Grigore Ciascai

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.