NESIMȚIREA-I BOALĂ GREA… – Un șofer s-a parcat pe trotuar în Baia Mare, în centrul orașului

6
3506

Noroc că nu doare nesimțirea, altfel…mulți ar urla. Unii dintre ei, șoferi. Încă un caz de șofer nesimțit, care s-a parcat pe trotuar, ne este semnalat de către un cititor ActualMM. Fotografia transmisă a fost realizată astăzi, marți 30 mai 2017, la orele prânzului în centrul orașului.

Pe str. Gheorghe Șincai, în apropiere de Colegiul Național Gheorghe Șincai, un șofer s-a parcat pe…trotuar. Nu au contat pietonii, nici faptul că s-a expus oprobiului public. Pentru șoferul autoturismului din imagine a contat doar să își rezolve problema, chiar dacă a încurcat pe alții.
Tupeul e cu atât mai mare cu cât în imediata apropiere se află Poliția Municipiului. “Încă un ghiolban cu permis! Nesimțire curată, s-a parcat în miez de zi, lângă poliție. L-am claxonat mai mulți, dar unde e obrazul gros, nici șansă de bun simț”, ne-a scris cititorul care a realizat fotografia.

“Poate-i polițist sau mare ștab, cine știe, altfel cum își permite așa ceva, mi-e greu să îmi explic”, a mai ținut să precizeze cititorul nostru.

Dacă ești martor la un eveniment care poate fi de interes pentru cetățeni, dacă ai o fotografie, video sau alte informații importante, poți să ne trimiți un e-mail la adresa contact@actualmm.ro

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

6 COMENTARII

  1. Cei de la locala,pusi de sefi, stau la panda in boschetiu de langa containerul de la Casa de Cultura, sa-i prinda pe pietonii care trec pe rosu la semaforul de langa sediul lor de pe Victoriei.Sunt prea ocupati.

    • De parca ii mai ia si pe aia cineva in serios… prea preocupati de beneficiile oferite de uniforma in viata lor sociala…

  2. Daca ati ajuns sa pierdeti timpul cu asemenea articole ,vai de viitorul vostru , drumul vostru a luat brusc in prapastie .))))

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.