NESIMȚIRE TIPIC ROMÂNEASCĂ, LA MOISEI – Șoferul unui utilaj de deszăpezire a stropit cu zăpadă apoasă pietonii de pe trotuar

1
641
NESIMȚIRE TIPIC ROMÂNEASCĂ Un caz clar de nesimțire tipic românească a avut loc în urma ninsorilor anundente de astăzi, în localitatea Moisei din Maramureș. Conform imaginilor video postate de către Vasile Dale, pe Drumul Național 18, un șofer de utilaj de deszăpezire nu a ținut cont de faptul că nu e singurul participant la trafic.

Așa se face că, deși partea carosabilă a ajuns “la negru” în urma deszăpezirii, oamenii s-au revoltat. Unul din participanții la trafic a pus mâna pe telefon și a filmat modul în care înțeleg unii să gestioneze deszăpezirea.

Șoferul utilajului de deszăpezire circula cu viteză, cum reiese și din imagini, iar zăpada apoasă de pe marginea părții carosabile o aruncă pur și simplu peste pietonii de pe trotuar. Mai mulți au fost udați efectiv din cap până în picioare. Mai mult, inclusiv casele aflate pe partea dreaptă a direcției de mers au fost stropite de către șoferul grăbit.

Ce spunea regulamentul de aplicare al OUG 195 – Reguli pentru circulația vehiculelor? La capitolul II – Drepturile, obligaţiile și restricțiile pentru conducătorii de vehicule. La litera 11 – Conducătorul de vehicul este obligat: să conducă în aşa fel încât să nu stropească pietonii, atunci când pe drum este apă sau noroi (g).

Poate vor vedea polițiștii de la Rutieră imaginile de mai jos și îl vor identifica pe individul de la volanul vehiculului de deszăpezire, aplicându-i sancțiunea cuvenită.

Sursa info: Vasile Dale. https://www.vasiledale.ro/2018/03/20/nesimtire-la-moisei-pe-dn18-mergea-cu-viteza-iar-zapada-apoasa-a-aruncat-o-direct-pe-pietonii-de-pe-trotuare-si-case-foto-video/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Baiatul asta sufera de nebagare in seama,pe cine stropeste masina???? V-ati invatat sa postati cate un filmulet si orice intamlare o faceti stire…… Halal stiri si furnizori de stiri….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.