NERESPECTAREA DISTANŢEI DE SIGURANŢĂ – Carambol pe strada Horea din Baia Mare

0
550
foto http://www.cronicadefalticeni.ro

NERESPECTAREA DISTANŢEI DE SIGURANŢĂ Luni, 29 mai, la ora 17.55, pe strada Horea din Baia Mare a avut loc un carambol în care au fost implicate trei autoturisme. Accidentul s-a produs pe fondul nerespectării, de către un bărbat de 33 de ani, a distanţei de siguranţă faţă de autoturismul din faţă, condus de o femeie în vârstă de 34 de ani din Baia Sprie.

Acesta, la rândul său, a fost proiectat în autoutilitara din faţa sa, care staţiona în coloană, la volanul căreia se afla un bărbat de 52 de ani.

În urma accidentului, conducătoarea auto din Baia Sprie a suferit leziuni şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Niciunul din conducătorii auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Două dosare penale au fost întocmite ieri de poliţiştii rutieri băimăreni pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

La ora 16.30, poliţiştii au oprit pentru control un bărbat de 40 de ani care conducea un autoturism pe strada Universităţii din municipiu.

Verificările efectuate au stabilit că plăcuţele cu numere de înmatriculare aplicate pe autoturismul oprit de poliţişti au fost emise pentru un alt autoturism, primul nefiind înmatriculat. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

La ora 23.45, pe strada Vasile Lucaciu, poliţiştii au oprit pentru control un alt autoturism şi au constatat că la volanul acestuia se afla o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

Aceasta a fost identificată şi condusă la spital, unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani care este acum cercetat de poliţişti.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.