NEPĂSAREA PROVOACĂ TRAGEDII – Trei copii români răniți după ce le-a căzut o bucată de tencuială din tavan la școală

0
247

NEPĂSAREA PROVOACĂ TRAGEDII  Tavan căzut la școala numărul 4 din Alexandria. Trei elevi au fost răniți, după ce s-a prăbușit o bucată de tencuială din tavan, în timp ce elevii se aflau la cursuri.

Loading...

Trei copii, elevi în clasa a patra, au fost răniți și au primit îngrijiri medicale la fața locului. Este vorba despre un băiat care a fost lovit în zona spatelui și despre două fete care s-au ales cu mai multe zgârieturi la nivelul feței, notează infotr.ro.

Trei copii au fost răniți. Aceștia prezintă zgârieturi la nivelul membrelor. Elevii au primit primul ajutor la fața locului și au fost transportați la spital. Sunt în afara oricărui pericol”, a declarat, pentru Libertatea, Adrian Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Teleorman s-au sesizat în urma incidentului.

În jurul orei 9:15, o bucată de tavan de aproximativ un metru pătrat s-a desprins, fiind loviți trei copilași. La fața locului s-a deplasat o ambulanță. Cei trei copii nu prezintă leziuni majore”, a declarat Bogdan Buzatu, inspector școlar Teleorman, pentru digi24.ro.

Elevii au fost mutați în altă clasă până la repararea tavanului prăbușit. Potrivit inspectorului școlar, o intervenție la structura școlii numărul 4 din Alexandria a avut loc în 1965.

În septembrie, o bucată din tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit în timpul orei, la Școala generală nr.6, din municipiul Deva. Elevii au fost mutați într-un alt spațiu, în urma incidentului o profesoară fiind rănită și transportată la spital pentru a fi evaluată medical.

Un incident similar a avut loc și la o Școala 141 din cartierul Rahova, din București, în luna mai. Tavanul s-a prăbușit, din fericire într-o zi în care în școală nu se aflau elevi. La sfârșitul lunii august, Consiliul Local al Sectorului 5 a decis ca Școala 141 să fie demolată, iar elevii să fie mutați într-o altă unitate de învățământ.

Sursă info.

Sursă foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.