NEMULŢUMIT – Grigore Leșe, supărat după ce numele său a fost asociat cu o formațiune politică

4
1315
foto credit Mihai Adrian Buzura

NEMULŢUMIT Celebrul rapsod popular Grigore Leşe s-a supărat după ce o formațiune politică – ALDE – i-a folosit numele în campania electorală.

NEMULŢUMIT Astfel, artistul şi-a exprimat nemulţumirea postând un mesaj pe o reţea de socializare.

„Vreau să vă mai zic ceva ce mi-a lăsat un gust amar, privind cât de uşor se răspândesc şi se cred informaţiile false şi, mai ales, ce lipsa de onoare găsesc în spaţiul public – oameni dragi, n-am nicio afinitate politică.

Politica nu e lumea mea. S-a dezinformat că aş susţine un anumit partid. M-aş scuza, dacă aş avea de ce. Să fim bine înţeleşi: eu n-am dat nicio declaraţie nicăieri, niciodată, despre nicio formaţiune politică.

Când şi dacă voi considera vreodată să mă exprim despre vreun partid sau altul, despre vreun om politic sau altul, am să o fac fără ezitare, din convingere proprie, în mod direct, nu prin interlocutori.

Deocamdată, horesc. Şi horesc cu drag. Ştiţi spre ce tot încerc eu să va deschid inima? Spre a ne iubi România cu adevărat, în fiecare zi. Doar de-acolo ne vine înţelepciunea votului.

Dacă România a fost nesatisfăcător reprezentată politic până acum, e şi pentru că noi n-am iubit-o suficient, n-am aparat-o suficient şi nu i-am vrut suficient de mult tot binele din lume.

Haideţi să vrem tot ce e mai bun pentru noi toţi. Vreau să fiu foarte clar. Nu sunt asociat cu nicio formaţiune politică. Am remarcat că cei din ALDE mi-au atras numele în campanie, fără să fiu informat. Le-am cerut să retragă această dezinformare. Lumea mea e muzica”, a scris Grigore Leşe pe Facebook.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

  1. Niste oportunisti.Negrut,fosta PC si tobosarul, fost echipa lingau Base.Cum sa susti ca esti liberal si sa lingi blidele psd?

  2. Nici daca isi faceau ca psd_istii in Arges Calendar crestin ortodox 2017 si pe langa sigla PSD sa_l fi pus si pe preafericitul tot nu ar trece pragul.electoral.,atat au ajums de nepopulari.Ce mari minuni o sa faca ei dar lui manechin Tariceanu nu_i place sa stea la coada,ca toata populimea,sa nu zicem fraierimea.Cica sunt meritocrati.

  3. Jenant, si pt un retardat ce si-a baut demult mintile, sa negi ca ai afirmat public ca-l sustii pe penalul Vosganian, dupa ce in presa a fost catalogat drept prostituat politic, mai ales ca nu e prima data, la fel a facut si cu cei de la „Taxi”, motivand ca nu stia ce canta, pt ce era filmat…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.