NEMULȚUMIRI – Transportatorii ies mâine în stradă

0
337
foto http://radiocluj.ro

NEMULȚUMIRI Transportatorii din județ vor bloca mâine, 2 august, preț de câteva ore circulația în zona cuprinsă între Casa Tineretului şi Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare.

NEMULȚUMIRI Protestul acestora este urmarea nemulțumirilor pe care le au față de  sumele uriașe pe care se văd ne voiți să le plătească pentru primele RCA.

Cosmin Lakatoș, președintele Sindicatului transportatorilor din Maramureș, spune că în momentul de față se plătesc pentru un cap tractor asigurări care ajung și la 22.000 de lei, în condițiile în care în urmă cu doar câteva luni Autoritatea de Supraveghere a promis sprijin în sensul unei atente supravegheri a polițelor de asigurare, respectiv a prețurilor acestora.

Potrivit lui Lakatoș, transportatorii au ajuns la capătul puterilor și speră ca în acest fel să tragă un semnal de alarmă astfel încât autoritățile competente să aibă și reacții. El mai arată că la protestul de mâine sunt așteptate până la 300 de autovehicule și că în numele celor pe care îi reprezintă cere scuze tuturor participanților la trafic pentru disconfortul ce urmează a fi creat prin blocarea circulației în zona amintită.

Președintele Sindicatului transportatorilor din Maramureș mai menționează că în cazul în care doleanţele transportatorilor nu vor fi ascultate, aceştia se gândesc să blocheze drumurile.

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.