NEMULŢUMIRI PUSE ÎN STRADĂ – Angajații din administrație protestează

0
305
www.stiriactuale.ro

NEMULŢUMIRI PUSE ÎN STRADĂ Nemulțumiți din cauză că nu beneficiază și ei de prevederile legislative care vizează salarizarea unitară a bugetarilor, care a intrat în vigoare la data de 1 august, dar și de faptul că nu le sunt acordate tichete de masă, angajații din administrația publică locală au decis să își strige nemulțumirile în stradă.

Liviu Pop, prim-vicepreședintele Federației Sindicatelor Pro Administraţie, spune că decizia a fost luată în cadrul Biroului Executiv al Federației care a avut loc în acest week-end.

“Am decis ca în această săptămână să trimitem o scrisoare comitetului federal al Cartel Alfa, din care facem parte, prin care să solicităm demararea acțiunilor de protest. Acestea vor avea loc în perioada 20 – 30 septembrie şi vor consta fie într-un miting cu participare masivă în capitală, fie în pichetări zilnice ale guvernului la care să participe câte 100 de membri în fiecare zi”.

Pop mai arată că cea mai importantă solicitare a lucrătorilor din administrație vizează finalizarea grilei de salarizare, respectiv aplicarea acesteia cel târziu de la 1 ianuarie 2017.

“În cazul în care doleanțele noastre nu vor fi soluționate suntem gata să mergem până la greva foamei” a mai spus Liviu Pop.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.