NEMAIAUZIT – Fratele celebrului Pablo Escobar cere un miliard de dolari de la Netflix și încurajează compania să angajeze ucigași profesioniști

0
325

NEMAIAUZIT  Roberto De Jesus Escobar Gaviria, fratele lui Pablo Escobar, i-a transmis companiei Netflix că ar trebui să sporească măsurile de securitate pentru realizarea serialului ”Narcos”, angajând ucigaşi profesionişti, după ce managerul de locuri de filmare Carlos Muñoz Portal a fost împuşcat mortal în timp ce făcea prospecţii în Mexic pentru cel de-al patrulea sezon al producţiei. El a amintit că le cere reprezentanţilor platformei plata unei sume de un miliard de dolari şi a ameninţat că va anula show-ul, dacă aceştia vor refuza, informează nme.com, preluat de News.ro.

Recent, Carlos Muñoz Portal, în vârstă de 37 de ani, căuta locuri de filmare pentru cel de-al patrulea sezon al serialului ”Narcos”, înainte de a fi găsit fără suflare cu răni provocate de focuri de armă, în maşina sa, în apropierea graniţelor statului mexican Hidalgo – o zonă cu un nivel foarte ridicat de violenţă.

Într-un interviu acordat The Hollywood Reporter, preluat de News.ro, Roberto De Jesus Escobar Gaviria, în vârstă de 71 de ani, a spus categoric că Netflix nu ar trebui să readucă serialul în Columbia fără permisiunea lui.

Nu vreau ca Netflix sau altă companie de producţie să filmeze în Medellin sau în Columbia pelicule care au legătură cu mine sau cu fratele meu Pablo fără să aibă autorizarea de la Escobar Inc. Este foarte periculos. Mai ales fără binecuvântarea noastră. Aceasta este ţara mea”, a spus fratele lui Pablo Escobar.

Întrebat ce măsuri de siguranţă ar trebui să ia Netflix pentru echipa care lucrează la serialul ”Narcos”, Escobar a răspuns: ”Este necesară eliminarea tuturor ameninţărilor. Când mă plimbam prin jungă într-o zi aveam o geantă cu două milioane de dolari în bancnote de 100 de dolari. Armata ne căuta pe mine şi pe Pablo în acel moment. Brusc, am auzit focuri de armă. Amândoi, alături de câteva persoane angajate pentru securitate, am început să alergăm spre un canal de apă mic. Am scăpat înotând. Totul s-a întâmplat fără să folosim arme. Dacă eşti suficient de inteligent, nu ai nevoie de arme. Dacă nu, este absolut necesar. În acest caz, Netflix ar trebui să angajeze ucigaşi profesionişti care să le asigure siguranţa oamenilor lor”.

Continuarea, AICI.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.