N-ARE PERMIS, DAR A PRIMIT DOSAR PENAL – Un băimărean beat și fără permis de conducere a dat radarul peste cap în Tăuții Măgherăuș

0
935

N-ARE PERMIS, DAR A PRIMIT DOSAR PENAL  Şi poliţiştii sunt surprinşi câteodată de tupeul de care dau dovadă unii „şoferi”. Să conduci fără a deţine permis de conducere, având o alcoolemie peste limita legală şi o viteză cu 59 km/h mai mare decât cea permisă înseamnă să sfidezi legile şi să pui în pericol viaţa ta şi a tuturor participanţilor la trafic. Tânărul de 30 de ani, din Baia Mare, la care facem referire, a omis un singur lucru: că poliţiştii sunt mereu la datorie, chiar  şi sâmbăta la ora 21.15.

Loading...

Acesta a fost surprins de aparatura radar din dotarea poliţiştilor Serviciului Rutier în timp ce de deplasa cu autoturismul cu viteza de 109 km/h pe DN1C, în localitatea Tăuţii Măgherăuş.

Verificările efectuate au relevat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentraţie alcoolică de peste 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru faptele penale pe care le-a comis, tânărul este cercetat de poliţişti.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here