N-AU FOST IERTAȚI – Peste 100 de sancțiuni aplicate de polițiștii maramureșeni într-o singură zi. Printre cei vizați au fost și pietoni

2
237

 

N-AU FOST IERTAȚI  Poliţiştii rutieri au continuat controalele pe drumurile publice de pe raza judeţului pentru a preveni, depista şi combate producerea de accidente rutiere. Pe parcursul zilei de ieri au fost aplicate peste 100 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 44 000 de lei, au fost reţinute 6 permise de conducere şi retrase 4 certificate de înmatriculare. Nu a fost înregistrat nici un accident de circulaţie cu victime.

Mai mulţi pietoni sancţionaţi la Baia Mare – poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie de pe raza municipiului Baia Mare. Între orele 07,00-10,00 respectiv 15,00 – 18,00 poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 50 sancţiuni contravenţionale. 18 dintre acestea au fost aplicate persoanelor care şi-au pus viaţa în pericol traversând strada prin locuri nesemnalizate. Atât şoferii cât şi pietonii care nu au respectat regulile de circulaţie au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de peste 9 200 de lei.

138 autovehicule verificate în zona Târgu Lăpuş şi Suciu de Sus – poliţiştii din Târgu Lăpuş împreună cu cei din cadrul Secţiei 7 politie rurală Suciu de Sus i-au depistat pe cei care au încălcat limitele de viteză, au ignorat unele indicatoare sau au încălcat alte norme rutiere. După ce au oprit pentru verificări 138 de autovehicule, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 21 500 de lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut cinci permise de conducere, un certificat de înmatriculare şi un set de plăcuţe cu numere de înmatriculare.

Nereguli rutiere sancţionate cu amenzi în valoare de aproape 11 000 de lei la Mireşu Mare – în cadrul activităţilor de disciplinare a participanţilor la trafic desfăşurate, poliţiştii din Mireşu Mare au oprit pentru verificări mai multe autoturisme care se deplasau pe raza de competenţă. Neregulile constatate au fost sancţionate cu amenzi în valoare de aproximativ 11 000 de lei.

La Seini – acţiune comună poliţie – RAR: în cadrul acţiunii pe care au desfăşurat-o în comun cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, poliţiştii din Seini au

acţionat pentru prevenirea cauzelor generatoare de evenimente rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autoturismelor. În urma controalelor efectuate poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 2000 de lei şi au retras trei certificate de înmatriculare.

 

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Pacat ca legea nu e la fel pentru toti.Zilele trecute am fost invitata de catre o prietena la cumparaturi de marfuri second hand in zona statiei de autobuz din zona Pietei de pe V.Alecsandri.O cucoana vinde intr-o florarie marfa folosita de tot felul (mai putin flori),cu provenienta dubioasa,fara a avea pretul expus si nici nu-ti elibereaza chitanta fiscala.Se negociaza ca la piata.In aceeasi cladire la etaj un individ care vorbeste stalcit limba romana si-a facut un adevarat magazin,cu marfa expusa,tot fara a avea pretul afisat si desigur tot fara casa de marcat.Mare curaj,unde e OPC-ul si celelalte institutii de control,sa apere cumparatorul de impostori.Adevarul e ca nu am vazut vreo autorizatie de functionare.E ca si in vestul salbatic si Fiscul se plange ca nu strange bani la buget.Pai daca totul e moka,fara import legal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.