MUTĂRI STRATEGICE – Baia Mare va avea un Centru Municipal pentru Dezvoltare și Investiții

0
557

Din dorința de a eficientiza activitatea mai multor direcții și servicii din subordinea Primăriei Baia Mare, dar și pentru a realiza un nucleu compact din perspectivă administrativă și funcțională, primarul Cătălin Cherecheș a anunțat înființarea Centrului Municipal pentru Dezvoltare și Investiții.

Centrul va avea sediul în clădirea reabilitată a fostului club Phoenix, situat în zona străzii Tineretului, în centrul istoric. Aici își vor desfășura activitatea specialiștii și angajații Direcției de Investiții, Direcției de Utilități Publice, Direcția de Achiziții și alte structuri care se ocupă de proiecte și programe de investiții și dezvoltare a municipiului Baia Mare.

„Miercuri, săptămâna viitoare, vă vom invita la înființarea Centrului Municipal pentru Dezvoltare și Investiție a municipiului Baia Mare în fostul club Phoenix, unde își vor desfășura activitatea colegii noștri din Direcția de Investiții, Direcția Utilități Publice, o parte dintre cei care se ocupă de proiecte și programe, respectiv Direcția de Achiziții, asta pentru a face un nucleu compact din perspectivă administrativă și funcțională”, a anunțat primarul Cătălin Cherecheș în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local de joi, 11 iulie 2017.

În urma lucrărilor de reabilitare și modernizare, inițiate de către primarul Cătălin Cherecheș, această clădire reprezentativă pentru Baia Mare, sediul în care a funcționat mai bine de 40 de ani clubul Phoenix, a devenit o construcție modernă, în care au fost amenajate birouri și săli multifuncționale.

Fostul club Phoenix înainte de reabilitare

Fostul club Phoenix după reabilitare

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.