Muschi grill cu ciuperci si cascaval

0
259

Ingrediente

Loading...

– 100 garme cotlet de porc

– 2 felii de sunca

– 2 felii de cascaval

– 5-6 ciuperci (champignon)

– piper

– sare

 

Mod de preparare

Luam mai inati cotletul si il batem bine, cat sa devina mai fraged, dupa care in punem in tigaia incinsa la foc. Il lasam aproximativ 4 minute, 2 pe o parte si 2 pe celalata.

Pana ce se face muchiul taiem ciupercile in bulete, si sunculita in fasii subtiri. Le punem si pe ele in tigaie cat sa le calim putin. Adaugam sare si piper dupa gust.

Inainte de a lua cotletul din tigaie punem pste el cele2 felii de cascaval si compozitia din ciuperci si sunculita. Punem apoi totul la cuptot pret de 1-2 minute cat sa se topeasca cascavalul si sa se intrepatrunda gusturile. Se poate servi cu garnitura de orez sau cartofi.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.