MUNCĂ – Femei examinator la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş

0
796
foto botosaninews.ro

MUNCĂ Într-o eră evoluată, când tehnologia și modernismul câștigă tot mai mult teren, reprezentantele sexului frumos reușesc să se impună în domenii de activitate care până nu de mult erau controlate de bărbați.


MUNCĂ Dovadă în acest sens stau și două femei, angajate al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş.

Loading...

Acestea, pe lângă atribuțiile de serviciu pe care le au în calitate de angajate ale instituției, au susținut și un test dificil prin care au devenit examinatori.

Acestea au aproximativ 35 de ani și au devenit în scurt timp persoanele care intimidează bărbații la susținerea examenului pentru dobândirea permisului auto.

„Cele două doamne sunt foarte bine pregătite și sunt atestate în acest sens. Sunt de multe ori mai exigente decât bărbații și respectă toate prevederile legale ca și examinator”, a declarat Florin Șironka, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş.

Cele două femei îndeplinesc și calitatea de examinator după ce au reușit să treacă cu brio de un examen susținut în acest sens la București.

„Le-am atestat pentru a nu prelungi timpii de examinare a candidaților care doresc să își dobândească permisul de conducere. Ele lucrează și la ghișeu și în funcție de necesități sunt programate și la examinarea candidaților”, a mai adăugat Florin Șironka.

citeşte şi INFRACȚIUNI RUTIERE – Un șofer mort de beat iar altul fără permis, opriți în trafic de polițiștii băimăreni

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Maramureş are în momentul de față 10 examinatori.

Simona Vasiac

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.