MOTIVAȚI PENTRU VICTORIE – Știința Explorări Baia Mare, adversar dificil în etapa a IV-a a campionatului

0
171

Cei de la Știința Explorări Baia Mare sunt MOTIVAȚI PENTRU VICTORIE. Echipa se pregătește de o nouă etapă în Liga Națională. Echipa antrenată de Marius Botea va primi vizita celor de la Tricolorul LMV Ploiești, partida urmând a avea loc mâine, începând de la ora 18:00. Partida desfășurată în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare va conta pentru ce-a de-a IV-a etapă a campionatului.

 

Știința Explorări Baia Mare nu a adus încă nici o victorie în vestiar de la începutul campionatului. Tocmai de aceea, din partida cu ploieștenii echipa antrenată de Marius Botea speră să obțină un rezultat pozitiv. Doar că și de această dată, băimărenii au dat peste un adversar dificil.

Până în acest moment, Tricolorul LMV Ploiești a acumulat maximum de puncte (9) după primele trei runde și este lider de clasament alături de Steaua București.

În perioada de transferuri, ploieștenii și-au întărit lotul cu șapte străini. Este vorba despre Goran Škundrić (Serbia, libero), Hiroshi Rosales Centelles (Cuba, extremă), Windson Ferreira Pedrosa (Brazilia, universal), Kostiantyn Riabukha (Ucraina, centru), José Manuel Carrasco Angulo (Venezuela, coordonator), Aleksandar Milivojević (Muntenegru, extremă) și Kostiantyn Zhylinskyi (Ucraina, centru). Mai mult, din vechea formulă a lotului Tricolorul l-a păstrat și Vladan Aleksic (Serbia, centru).

Partida dintre Știința Explorări Baia Mare și Tricolorul LMV Ploiești va fi arbitrată de Tudor Pop (Cluj Napoca) și Daniel Hadade (Zalău).

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.